Björklinge pastorat ligger två mil norr om Uppsala och består av tre församlingar med sammanlagt ca 4500 tillhöriga. I tätorten Björklinge ligger församlingshemmet och våra expeditionslokaler, där de flesta av våra 18 anställda har sin arbetsplats. Vi satsar på musik, diakoni och verksamhet för både barn, unga och vuxna och vill vara en kyrka som är närvarande i det som händer i bygden.

Kyrkomusiker

Snart är det tomt på orgelpallen i Skuttunge kyrka. Därför söker Björklinge-Skuttunge-Viksta pastorat en kyrkomusiker som vill fylla platsen både vid orgeln, som körledare och i arbetslaget.

Vi satsar på:

• Körer, musikverksamhet och instrument liksom på musikalisk bredd. Här finns möjlighet till både utveckling och fördjupning.

För frågor om tjänsten, kontakta kyrkoherde Hanna Carlsten, tel 018-37 78 73.

Ansökan via e-post: bjorklinge.pastorat@svenskakyrkan.se

Björklinge ligger två mil norr om Uppsala med bra kommunikationer.

Facklig kontaktperson

Daniel Edoff, KMR, tel 072-526 49 90.

Hanna Carlsten
Björklinge, Skuttunge och Viksta församlingar